Idag så fikade jag med joseph i centrum innan passet. Jag tog en stor kaffe innan jag skulle börja träningen.. Detta var givetvist innan jag visste att Joseph hade blandat i 500 milligram koffein i min PWO.. Hur som hälst! Vi svepte PWOn och tog oss till gymmet. 

Passet:

3 set viktade chins

2 set rodd

1 maxning i bänken 110 kilo - Nytt pb!

Sedan till omkläningsrummet för o spy (för mycket koffein i blodet) Gick till personalrummet och la mig 20 min. Sedan så gick jag på löpbandet 10 min för att svettas ut allt lite.

Fortsättning av passet:

100x bänkpress på 70 kilo på 15 min

3 set bicepscurl

Efter det så vart det lite jobb sedan drog jag hem till Vanessa och kollade på film och snacka skitwink

Imorn så ska jag möta Nirre från jönköping, så det blir nog ett pass med honom senare. Sedan ska vi till Streetstar och kolla på Dans!!!!

 

TJÄRRÅ

Comments (0)

YO!

Idag stod ben på schemat. Satte ett nytt PB idag, blev nämligen en 4a på 130 i knäböjen! Defenitivt ett utav mina jobbigaste ben pass.

Passet

4 set knäböj

4 set frontböj

6 set raka marklyft

6 set benspark - superset- stående vadpress

4 set bencurl - superset- sittande vadpress

Vart ett sinnessjukt tryck i benen! Passet la Diego upp, så tackar!

Nu blir det vila och mat. Förhoppningsvist så får jag min beställning imorn

för imorn ska jag köra axlar!

BTW, Har ni märkt något på min profil?wink

OUT

Comments (0)

AREWNGU!"#¤%&%%¤¤#" FYFAN VILKET JÄVLA BRA PASS!!!!!!!

Idag var det bröst på schemat. igår hade jag kört chins och dips, så jag trode att det skulle gå dåligt idag pga dipsen igår, det kan ta på axlarna.. Men där var det fel!

Passet:

Bänkpress - 4 set (6 reps 100kg!!!!Nytt PB)

Lutad hantelpress - 3 set

neråt lutad hantelpress- 3 set

Armhävningar - superset floorflyes 4 set

SÅ! ville ta och skriva lite om träning. Träning kan gå jävligt dåligt ibland. Det gäller att träna psyket också. För 2 veckor sedan så hamnade jag i en grov svacka. Tills jag frågade mig själv 3 saker.. Vad gjorde jag i gymmet idag? Gjorde det verkligen ont? Kunde jag kört mer? 

Som ni såg så vart det ett personbästa idag på bänken. Innan så var mitt rekort 3 på hundra. Det gäller att inte vara rädd.. Skrik om du behöver det, slå dig själv på huvet, örfila dig själv, GÖR DET DU BEHÖVER!! 

 

Skulle kunna skriva en hel uppsats om träning och motivation. Men jag tar det lite kortfattat. Ni som kommer med bortförklaringar att ni inte hinner träna, DET ÄR RENT SKITSNACK. BULLSHIT. ALLA har tid att träna, det är EN timme om dagen vi snackar om.. Saken är bara att du inte VILL träna. 

Det är så jävla mycket snack om "ååh det händer inget med min kropp/faan jag går inte ner blabla" Ja men KÖR LITE HÅRDARE DÅ.. Sluta klaga, det tar tid. Ju snyggare kropp du vill ha, JU HÅRDARE ska du träna.

Detta är resultatet av 1,5 års träning. Det är vad de flesta vill höra. hur länge man har tränat. Men de frågar aldrig om alla uppoffringar och beslut man tagit. 

Ha en bra dag

Comments (0)

Igår vart det ett bra axelpass! Har nästan aldrig dåliga axelpass då axlar är en av mina bästa muskelgrupper:) 

Passet:

3 set hantelpress

4 set hantellyft åt sidan

3 set viktade dips

4 set omvända flyes i maskin

Igår hade jag inte skött kosten riktigt bra.. Åt typ 2 gånger och somnade ganska hungrig. Dagen efter ser man ut såhär:

Så kan det gå ibland :) 

Ett tips till de som vill se bra ut innan en fotografering eller whatever, ät små portioner med mat dagen innan och ha mycket salt på! Tipset fick jag från "Scott herman" som jag hatar. Josephs Idol 

 

Trevlig helg

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS