VILKEN JÄVLA BRA DAG!!!!..

Jan 23, 2012 @ 20:07

AREWNGU!"#¤%&%%¤¤#" FYFAN VILKET JÄVLA BRA PASS!!!!!!!

Idag var det bröst på schemat. igår hade jag kört chins och dips, så jag trode att det skulle gå dåligt idag pga dipsen igår, det kan ta på axlarna.. Men där var det fel!

Passet:

Bänkpress - 4 set (6 reps 100kg!!!!Nytt PB)

Lutad hantelpress - 3 set

neråt lutad hantelpress- 3 set

Armhävningar - superset floorflyes 4 set

SÅ! ville ta och skriva lite om träning. Träning kan gå jävligt dåligt ibland. Det gäller att träna psyket också. För 2 veckor sedan så hamnade jag i en grov svacka. Tills jag frågade mig själv 3 saker.. Vad gjorde jag i gymmet idag? Gjorde det verkligen ont? Kunde jag kört mer? 

Som ni såg så vart det ett personbästa idag på bänken. Innan så var mitt rekort 3 på hundra. Det gäller att inte vara rädd.. Skrik om du behöver det, slå dig själv på huvet, örfila dig själv, GÖR DET DU BEHÖVER!! 

 

Skulle kunna skriva en hel uppsats om träning och motivation. Men jag tar det lite kortfattat. Ni som kommer med bortförklaringar att ni inte hinner träna, DET ÄR RENT SKITSNACK. BULLSHIT. ALLA har tid att träna, det är EN timme om dagen vi snackar om.. Saken är bara att du inte VILL träna. 

Det är så jävla mycket snack om "ååh det händer inget med min kropp/faan jag går inte ner blabla" Ja men KÖR LITE HÅRDARE DÅ.. Sluta klaga, det tar tid. Ju snyggare kropp du vill ha, JU HÅRDARE ska du träna.

Detta är resultatet av 1,5 års träning. Det är vad de flesta vill höra. hur länge man har tränat. Men de frågar aldrig om alla uppoffringar och beslut man tagit. 

Ha en bra dag

Comments (0)
OPTIONS